Where to go?

Noen reise tips om hvor det er deilig å reise i begynnelsen av juni? Vi er fire veninner som har tenkt å dra, vil dra hvor vi kan oppleve ting, nyte stranden å shoppe og feste <3

Hellas?

Tyrkia?

Spania?

...

Tror mest sannsynelig d blir Hellas eller Tyrkia! Har aldri vært i Hellas før, så har igrunn veldig lyst å dra der..
Har duuu vært der? veldig gjerne legg igjen en kommentar om hvordan det er isåfall! :)
Bulgaria 2007

Singapore 2007Mallorca 2008

Bornholm 2009
Gran Canaria 2009

Gran Canaria 2010


2011? :-D

 

2 kommentarer

Maria

03.apr.2011 kl.10:42

Jeg vil på det sterkeste annbefale Hellas. Om dere vil feste og ha det moro, så tror jeg at dere vil bli veldig fornøyd med Rhodos- her er det mye festing, og et fint uteliv.

Om dere drar vekk fra sentrum og oppsøker stedene litt unna selve "byen" så vil dere også finne fine strender.

Litt shopping skal du også få gjort her. Samtidig er øya Kos bare en liten båttur unna Rhodos, så da kan du jo få opplevd to øyer på samme ferietur :)

Rhodos er større, mer å gjøre og et ganske så bra uteliv. Her er det også som sagt veldig fine strender, og mange forskjellige restauranter med god mat- alt du trenger for en fin ferie.

Om dere tar turen hit, så burde dere også ta turen inn til gamlebyen en dag. Spesielt og koselig, absolutt verdt turen. En fin øy til og være så turistpreget som Rhodos er.

Det som er negativt er at det er veldig mye turister, både på ferie og av de som driver restaurantene og barene- det kan bli litt mye av det gode...

Kos er mer rolig egentlig, selv om bargaten har sitt rykte. Det er ikke så mye som skjer, men igjen, litt rolig noe som både kan være negativt og positivt, spørs hvordan du ser på det.

Jeg føler at kanskje menneskene her er litt mer gjestfrie enn på Rhodos.

Kos er mer strand-beach-bar-øy i forhold til Rhodos. Mer strandliv og opplegg som skjer på dagen, på stranden.

Her er det også mange gode restauranter, hyggelige barer og man kommer lett i kontakt med lokalbefolkningen.

det som jeg følte var mest negativt var at til å være en gresk øy så er den ikke spesiellt fin- sånn du tenker at en gresk øy skal være- litt tørr og lite grønn...

Håper dette hjalp litt, om dere trenger andre tips så har jeg også vært på Skiathos, Halkidiki, Thessaloniki, Thassos og Kypros(utenfor Hellas).

//Maria

sparklysecrets

04.apr.2011 kl.00:36

Maria: Tuusen takk for så bra svar, setter jeg pris på ! :D Skal ta å skjekke opp de stedene nærmere, nyttig infoo :) hihi..

Skriv en ny kommentar

sparklysecrets

sparklysecrets

20, Kristiansand

Heii:) Vi er to veninner fra Kristiansand som har startet en blogg i sammen! Vi blogger om hverdagen å alt som ville falle oss inn! Ta kontakt: charlottenathalie90@hotmail.com

bloglovin

leser denne bloggen NÅ
Kategorier

Arkiv

hits