Danmark 25 mars:)

Vi var en hel gjeng i Aalborg 25 mars:) var utrolig gøy gjeng:) Ååååh vi hadde det sykt gøy! Vi tok halv 5 båten ned til Danmark, og begynte å drikke på båten:) Så skjekket vi inn på Cabin hotel, og rett ut i jomfruanensgate:D hihi lørdagen gikk vi å shoppa litt også spiste vi middag ute:) Senere var det ut igjen:):) Dagen etter skjekket vi ut kl 14.00, egentlig måtte vi ut kl 10.00, men så spurte vi bare om vi kunne sove litt lengre, såå det er fint å være norsk i Danmark:) hihi. Vi tok turen til bilka og kl 17.50 kom vi oss ENDELIG ut på motorveien, etter å ha stressa fæælt med å finne veien:P Når vi var på rett kjør, sang vi og koste oss:) Det vittigste var at vi kødda med at " Teeeeeeeeenk å vittig hvis vi kjørte mot Tyskland nå" Også lo viiii litt, og litt meeeeeeeeeer, etterpå fant vi ut at Aarhus ligger ikke mot hirtsals. hahahahha OMG! Vi kjørte over en time for langt!! Steike bananas!!!!!! Vi rakk båten heldigvis:) Blondinan på tur:)


Kofferten og jeg er pakket og klar baki dompa:)


Første øla på båten;)


Her har vi gjengen:)


Skikkelig fint vær:)Dette var på lørdagen. Vi kom oss ut i det fine været:) Fikk skikkelig sommer følelse:)


Middag:DShopping av Cult Shaker<3 Hehe!

Så fikk jeg et nydelig dikt av min kjære Tone?


Sabine, Sabine, da jeg så deg i dag tidlig ville jeg bare grine. Men nå tar du deg en dusj og gjør deg så flott, da er jeg ikke lenger flau for å kjenne deg godt! Slapp av, binemor, jeg syns du er veldig vakker, du vet jeg bare liker å være en rakker! Jeg er glad for å være hjemme og se dere igjen, det har gått for lang tid og jeg har gått glipp av mye sprell. Dette diktet ender brått, jeg skal gå å sminke meg så jeg ikke lenger føler meg så grell!

Ved ikke helt om det var godt ment eller?? hahaHer har vi hønsaaaa!! :P

Men takker for den gøye Danmarks turen, var heilt råååå:)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sparklysecrets

sparklysecrets

20, Kristiansand

Heii:) Vi er to veninner fra Kristiansand som har startet en blogg i sammen! Vi blogger om hverdagen å alt som ville falle oss inn! Ta kontakt: charlottenathalie90@hotmail.com

bloglovin

leser denne bloggen NÅ
Kategorier

Arkiv

hits